İZMİR / KEMALPAŞA - Dereköy İlkokulu

Dereköy İlkokulu

Adres
DEREKÖY MAH. DEREKÖY YOLU KÜME EVLERİ DEREKÖY ORTAOKULU BLOK NO: 48 KEMALPAŞA / İZMİR
Vizyon
Geçmişten geleceğe köprü kurup, diğer öğretim kurumları arasında etkili bir okul olarak, kendini yenileyebilme özelliği göstererek öğrenen,gelişen,lider, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinen demokratik örnek bir kurum olmak.
Misyon
Yenilikçi yaklaşım içeren öğretim programlarımızla öğrencilerimizi bir üst öğretim hayatına hazırlarken,anadilde başarılı,fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük,tarihsel bilince sahip,spor ve sanatla ilgili,teknolojiye ayak uydurabilen,özgüvene sahip,çevreye duyarlı,ülkesine ve tüm dünyaya yararlı,Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı,vatana ve bayrağa saygılı,araştırıcı ve üretici nesiller yetiştirmektir.
Saat başı İlçeden hareket eden minübüs ve 768 Nolu eshot.
Köy
İlçeye 11 Km İle 37 Km
Okul İçi ve İlçe
Beslenme dostu, Beyaz bayrak.